Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

Sloep 590

E-sloep 590 een moderen gelijnde tender/sloep met en goed bereikbaar zwemplateau waarmee de belevenis met het water nog intenser wordt. we leveren de E-sloep 590 met een 3,5 kw elektromotor en een loodzuur accupakket, optioneel is de E-Sloep met een lithium accu pakket verkrijgbaar. waardoor de prestatie van de boot nog beter word.
Standaard vaartijd 8 uur met een kruissnelheid van 7 km/uur
Vaartijd van 9 uur met een kruissnelheid van 8 km/uur kan doormiddel van een lithium accu

Technische gegevens

Lengte romp: 590 m
Breedte (o.a.): 2.10 (op het aluminium gemeten) m
Waterverplaatsing: 700 kg kg - (casco)
Bouwmateriaal: 4 mm aluminium (gelast)

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.