Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

GreenSilver 500-E

De GreenSilver 500-E kan worden voortgestuwd door een 2 kw in- of outboard elektromotor en behaalt daarmee een snelheid van ca. 9 km/uur. Acht tot tien uur varen is geen probleem met deze elektrisch aangedreven GreenSilver 500-E. Het advies voor een juist accupakket wordt met een specialist nader met de klant besproken.

De GreenSilver500-E kan met diverse voortstuwing systemen worden uitgevoerd zoals elektrische inboard, outboard en met of zonder een stuurstand. Greensilver 500-E is met een 1 kw 24 volt motor leverbaar of met een 2 kw 48 volt motor leverbaar.

Naast de uitvoering voor een elektrische aandrijving is ook de GreenSilver 500 geschikt voor buitenboord motor leverbaar. Dit model heeft voorbereidingen voor het elektrisch varen maar is voor de twijfelaar ook te gebruiken met een outboard (benzine) motor.

Technische gegevens

Lengte romp: 5.00 m
Breedte (o.a.): 1.80 (op aluminium gemeten) m
Diepgang: 0.45 m
Waterverplaatsing: 290 kg - (casco)
Aantal passagiers: 6 personen
Rompvorm: platbodem
Bouwmateriaal: Aluminium 4 mm (gelast)

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.