Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

E-sloep 690

E-Sloep 690 is prachtig gelijnd met een functionele indeling waarmee varen met een klein gezelschap ook intens kan zijn. We leveren deze E-Sloep vanaf € 37.000,00 incl.btw.
Vaartijd met het standaard accupakket is 8 uur met een kruissnelheid van 8 km/uur
Vaartijd van 10 uur met een kruissnelheid van 9 km/uur kan doormiddel van een verzwaard accupakket (loodzuur of Lithium)

Standaard:

Arka pod motor 5 kw

Motorisering:

Arka pod motor 5 of 7,5 kw

Technische gegevens

Lengte romp: 6.90 m
Breedte (o.a.): 2.50 m
Waterverplaatsing: 1200 kg - (casco)
Bouwmateriaal: 4 mm aluminium

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.