Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

E-Sloep 650

E-Sloep 650 een mooi klassiek gelijnde sloep met de krachtige elektromotor van 5 of 7,5 kw. Met het standaard accupakket is 8 uur varen op een snelheid van 8 km/uur geen probleem. Vaartijd van 10 uur met een kruissnelheid van 9 km/uur kan doormiddel van een verzwaard accupakket (loodzuur of Lithium).

Technische gegevens

Lengte romp: 6.50 m
Breedte (o.a.): 2.30 m
Diepgang: 0.45 m
Waterverplaatsing: 1200 kg kg - (casco)
Aantal passagiers: 12 personen
Bouwmateriaal: 4 mm aluminium (gelast) vloerplaat van 5 mm dik zelflozend

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.