Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

E-Sloep 500

De E-Sloep serie is ontworpen voor een elektrische aandrijving. Een echte stoere sloep met een eigentijdse uitstraling en met uitmuntende vaareigenschappen. Accu pakket is gelijkmatig verdeeld in de boot, er zijn geen obstakels voor de stuurstand u kunt zich vrij bewegen door de boot. Geen touw rand maar een functionele rubberen stootrand (een stoot kussen is in principe niet meer nodig) handen kunnen hierdoor niet bekneld raken tussen wal en schip. Door de Pod motor heeft de sloep een geringe diepgang, u kunt goed bij schroef komen en de sloep manoeuvreert fantastisch met deze Pod motor.

Technische gegevens

Lengte romp: 5.00 m m
Breedte (o.a.): 1.80 (op aluminium gemeten) m
Waterverplaatsing: 625 kg kg - (casco)
Aantal passagiers: 6 personen
Rompvorm: Multiknik
Bouwmateriaal: Aluminium

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.