Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

E-Sloep 3.35

Het is een stabiel, zelflozend en degelijk sloepje wat zeer geschikt is voor een elektrische voortstuwing en tevens goed roeibaar is. De spiegel laat het water makkelijk los waardoor de boot niet aan het water kleeft.

De aanstroming van het schroefwater is optimaal waardoor er een maximaal rendement uit de elektrische installatie is te halen. De romp is gebouwd uit 4 mm aluminium met gesneden spanten.

Technische gegevens

Lengte romp: 3.35 m
Breedte (o.a.): 1.37 m
Diepgang: 0.20 m
Waterverplaatsing: 150 kg - (casco)
Aantal passagiers: 3 personen
Rompvorm: multiknik overnaads
Bouwmateriaal: Aluminium - Almg 4.5

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.