Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

Excursion 975

Rondvaartboot Excursion 975, Staatsbosbeheer de Weerribben.

De kleinste van de twee rondvaartboten die wij in opdracht gebouwd hebben voor Staatsbosbeheer (beheergebeid de weerribben).
De boten kenmerken zich aan de lage doorvaarthoogte (0.85 mtr) en geringe diepgang (0.50 mtr.).

Deze rondvaartboten zijn gemaakt van aluminium, worden aangedreven door een elektromotor en voldoen aan de norm van de Inspectie Verkeer en Waterstaat zone 3.

Technische gegevens

Lengte romp: 9.75 m
Breedte (o.a.): 2.30 m
Diepgang: 0.50 m
Waterverplaatsing: 1.100 kg - (casco)
Aantal passagiers: 32 personen
Rompvorm: platbodem
Bouwmateriaal: 5 mm - aluminium

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.