Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

Excursion 800

De Excursion 800 is een ruim ingedeelde rondvaartboot. Zijn stoere uitstraling komt ook in de praktijk goed van pas. Met zijn robuuste stootrand ben je geen fender nodig. De boot vaart uitmuntend door ruig water. Doordat we werken met een pod motor kan je ook makkelijk manoeuvreren. Dus de boot is ook geschikt voor de smallere grachten.

Technische gegevens

Lengte romp: 8.00 meter m
Bouwmateriaal: Aluminium 4 mm (gelast)

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.