Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

Excursion 1100

Het Vogeleiland in het Zwartemeer is een uniek vogelpardijs. Natuurmonumenten organiseert excursies voor natuur en vogel liefhebbers naar dit unieke eiland in het Zwartemeer. De gasten worden ontvangen bij het botenhuis bij de Kadoelerbrug vanaf
daar vaart men naar het Vogeleiland.

De Excursion 1100 is een multifunctionele boot en heeft zitplaats voor 12 personen met een goed uitzicht naar buiten. Voor het vervoer van machine's (tbv het onderhoud op het eiland) heeft de boot een groot en goed toegankelijk achterdek.

De boot heeft een krachtige elektromotor. Het dak van de boot boven het passagiers verblijf is voorzien van zonnepanelen die voldoende stroom levert voor het laden van de 12 volt boord accu. De voorstuwing accu' worden 's avond geladen door de accu lader.

Technische gegevens

Lengte romp: 11.00 m
Breedte (o.a.): 3.60 m
Diepgang: 0.75 m
Waterverplaatsing: 6.000.000 kg - (casco)
Aantal passagiers: 12 personen
Rompvorm: multiknik
Bouwmateriaal: Aluminium

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.