Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

ALUMINIUM BOTEN

Twister 690Pro

Voor Brandweer Lelystad is deze Twister 690pro ontwikkeld. De boot heeft een multideur met zwemtrap waardoor slachtoffers/drenkeling en duiker eenvoudig (en horizontaal) in de boot kunnen komen.

Onder het voordek staat een vaste bluspomp met een Robin schuimblus installatie De boot is voorzien van een rubberstootrand (76 mm) vast gebouwd op een dikwandige aluminium buis. De technische installatie is afgezekerd op een zekering/schakelkast volgens IP 64 met goede bereikbaarheid van de zekeringen.

Voor het overige is de boot voorzien van een C2000 een marifoon Icon 505 een Raymarine met GPS, radar en fishfinder een toespreek installatie met twee toon, kuipverlichting, twee flitsers oranje /blauw en vier werklampen een zoeklicht (visiebeam) en twee 12 volts aansluitpunten.

Technische gegevens

Lengte romp: 6.90 m
Breedte (o.a.): 2.50 m
Diepgang: 0.35 m
Waterverplaatsing: 1600 kg - (casco)
Rompvorm: V- bodem met sprayrail
Bouwmateriaal: 5 mm aluminium (gelast). Vloerplaat van 5 mm dik zelflozend

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.