Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

ALUMINIUM BOTEN

Twister 600Pro

Voor Brandweer Vinkeveen is deze Twister 600pro gebouwd. De boot heeft een multideur met zwemtrap in de zij van de boot, slachtoffers/ drenkeling en duiker kunnen eenvoudig (en horizontal) in de boot gehaald worden.

Onder het voordek staat een demontabele bluspomp met een geïntegreerde zuigleiding. Rondom is de boot voorzien van een rubberstootrand (76 mm) vast gebouwd op een dikwandige aluminium buis.

De technische installatie is afgezekerd op een zekering/ schakelkast volgens IP 64 met goede bereikbaarheid van de zekeringen. Voor het overige is de boot voorzien van een mobilofoon C2000, Navman 6600 met GPS, toespreek installatie, kuipverlichting, twee flitsers oranje /blauw, twee keer werklamp en twee hand schijnwerpers.

Technische gegevens

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.