Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

ALUMINIUM BOTEN

Havendienstboot Enkhuizen

Voor de havendienst medewerkers was ergonomie en wendbaarheid in hun nieuwe boot van grootbelang. Op de bestaande romp van de "Twister 650" hebben wij in samenspraak met de havendienst medewerkers een ergonomische stuurstand opstelling en bank indeling uitgewerkt.

De boot heeft verschillende opstap- en instapniveaus en heeft rondom de stuurstand voldoende werkvloer oppervlak. Om beschadiging aan derden te voorkomen heeft de boot een geïntegreerde D-rubber van 70 mm.

Deze havendienst boot is zeer wendbaar en draait om zijn eigen as. Als voortstuwing heeft de boot een 25 pk yamaha buitenboord motor met een hydraulische besturing.

Technische gegevens

Lengte romp: 6.50 m
Breedte (o.a.): 2.30 m
Diepgang: 0.35 m
Waterverplaatsing: 1400 kg - (casco)
Rompvorm: V-bodem met sprayrail
Bouwmateriaal: Aluminium 5 mm

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.