Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

ALUMINIUM BOTEN

Federale Politie België

De Twister 550 (ST) is de basis voor deze Sonar boot. De boot heeft uitgebreide kabelgoten en contact punten voor de benodigde sonar apparatuur.

Een zelflozende kuip met een V-bodem en sprayrail en bimini top en spraykap. Deze boot wordt door de Federale Politie gebruikt voor het opzoeken van drenkelingen en ander onderwater objecten. Ontwerp categorie CE C

Technische gegevens

Lengte romp: 5.50 m
Breedte (o.a.): 1.90 m
Diepgang: 0.25 m
Waterverplaatsing: 750 kg - (casco)
Rompvorm: V-bodem met sprayrail
Bouwmateriaal: aluminium 4 mm ( gelast ) vloerplaat van 5 mm dik

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.