Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

ALUMINIUM BOTEN

Douane West

In opdracht van Douane West is deze "Borderpatrol 900" (Bonte Stern) aangepast voor hun werkzaamheden. De boot heeft een Multideur en een zwemplatform voor het aanboord nemen van een duiker.

In het vooronder is een natte ruimte voor de duiker met zijn uitrusting. Deze "Borderpatrol 900" is voorzien van een 264 pk inboordiesel met duoprop hekdrive.

Technische gegevens

Lengte romp: 8.00 m
Breedte (o.a.): 2.80 m
Diepgang: 0.45 m
Waterverplaatsing: 3000 kg - (casco)
Rompvorm: V-bodem met sprayrail
Bouwmateriaal: Aluminium 5 mm (gelast)

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.