Informatie aanvragen
ELEKTRISCH VAREN

ALUMINIUM BOTEN

Alu Tender 650

Een stoere zeewaardige halfopen cabin boot met een ruime zelflozende kuip. Door de scherp aangesneden romp een en lichte waaier in de steven komt er relatief weinig buiswater over de boot. De buitenboordmotor is via het gentegreerde zwemplateau goed bereikbaar. De van achterop inlopende golven kunnen door de royale vaste achterbank niet in de kuip lopen. Brandstoftank is gentegreerde in de romp onder de kuip vloer en goed bereikbaar voor inspectie en onderhoud via de achterbank.

Technische gegevens

Lengte romp: 6.50 m
Breedte (o.a.): 2.35 m
Diepgang: 0.30 m
Waterverplaatsing: 800 kg - (casco)
Rompvorm: V- bodem met sprayrail
Bouwmateriaal: Aluminium 4 mm (gelast)

Meer informatie?

INFO AANVRAGEN

Duurzaam

Een aluminium sloep beschermd zichzelf en heeft geen chemische beschermende laag nodig. Door het gebruik van aluminium zijn de sloepen onderhoudsarm en bijna helemaal recyclebaar, voor het omsmelten van het aluminium is er slechts 5% van de productie energie nodig.

Lichtgewicht

Aluminium sloepen staan bekend om hun lichte gewicht. De schepen hebben een minimale diepgang en hebben goede vaareigenschappen en een prima stabiliteit.

Elektrisch

Elektrisch varen is de nieuwe standaard, in steeds meer gebieden kunt u niet terecht met een traditionele benzine motor. Door elektronisch te varen belast veroorzaakt de boot geen uitstoot of trillingen daardoor vaart u geruisloos, vogels vliegen niet op en je hoort alle geluiden om je heen.

Custom Made

Door het gebruik van aluminium zijn wij flexibel bij het indelen van een boot, voor en na oplevering. Door onze jarenlange ervaring met aluminiumzijn wij uiterst bedreven in het ontwerpen van schepen op maat. (Bijna) Alles is mogelijk.