Home | Contact
 
 
 
 
 
 
 
CONSOLEBOTEN

Alu-Tender 660 Pro
Tarra
Twister 450
Twister 500 Pro
Twister 550
Twister 600 Pro
Twister 600 Msth
Twister 650
Tw650-Pro
Twister 680
Borderpatrol 750 open

« terug
 
 

Alu-Tender 660 Pro

 
Klik hier voor meer foto's »
 
 
Nieuwe Politiesurveillanceboot

In opdracht voor de Politie regio IIsselland is deze veelzijdige Aluminium-Tender 660-Pro gebouwd. Deze Tender is in samenspraak met de dienst doende toezichthouders optimaal ingericht/uitgerust voor toezicht en hulp verlening op de weiden en weerribben in de kop van Overijssel.

De boot is gebouwd van 4 Aluminium is gering in gewicht en diepgang , doorvaar hoogte van deze boot is 1.30 meter waardoor ook de kleiner wateren bevaarbaar zijn.

Er is zeer goed gekeken naar de ergonomie in de boot, deze boot heeft verschillende opstap niveaus naar de wal of voor het overstappen op andere vaartuigen. Door de multideur in zij kan er dicht bij het wateroppervlak hulp verleend worden ook kan slachtoffer of duiker eenvoudig aan boord komen. In de boot is voldoende ruimte om bij eerste hulp slachtoffers horizon tal aan boord te nemen en te stabiliseren. In de boot is voldoende zitplek voor zes personen exclusief bemanning/hulpverleners

Schroef van de BB motor is bij storing goed bereikbaar via de zwemplateau,s aan BB en SB zijde van de achterspiegel. De sleep paal is hierdoor ook goed bereikbaar waarmee andere vaartuigen naar een veiliger haven gesleept kunnen worden.

Aan de voorzijde van de boot zit een dikwandige aluminium aanvaar beschermbuis op zij heeft de boot een heavy duthy stootrand op de pot deksel zit een dikwandige grijprail.

De boot is voor het overige voorzien mobilifoon, marifoon, GPS en dieptemeter. Op de targabeugel staat een federal 360 gr draaien zoek licht met daar onder verstelbare werklampen. In de boot zit een 12 volts aansluitpunt voor een handschijnwerper ander 12 volts componenten.
 

Technische gegevens

Alu-Tender 660 Pro
 
Lengte o.a. 6.60 m
Breedte (o.a.) 2.35 m
Diepgang 0.45 m (met getrimd staartstuk)
Doorvaarhoogte 1.30 m
Waterverplaatsing 1.300 kg (volledig uitgerust)
Rompvorm V- bodem
Bouwmateriaal 4 mm aluminium (gelast) met traanplaatvloer 5/6,5 mm dik
Motor buitenboordmotor (Mercury 165 pk)
 
   
 
    The conditions stipulated in the Regulations concerning the Relationship between Clients and Consulting Engineers Firms (RVOI- revised edition 1993), deposited at the Record Office of the District Court of The Hague on November 29, 1993, will be in force for all orders accepted by us.